Fue Fantastico!!!
Lieve allemaal,
Bedankt voor de lieve smsjes en berichten voor mijn verjaardag. Afgelopen dindsdagavond zijn we op stap geweest en om 00.00 hebben we teguilla shots òp mijn verjaardag gedronken en Isabelle heeft in het Nederlands ´lang zal ze leven´ gezongen!!Ze had navraag gedaan bij een nederlandse jongen die ook spaanse lessen heeft gevolgd op dezelfde school..Het klonk heel grappig

Gisteren, 22 juni, zijn we smiddags met de 8 studenten van de school naar San Antonio geweest. Dit plaatsje ligt 20 minuten rijden van Antigua. We kregen uitleg over een traditionele Maya bruiloft en hebben alle tradities mogen meemaken...Ik was de bruid!!!Het is niet te vergelijken met een Europese bruiloft. De ouders van de bruidegom krijgen cadeaus en moeten alles betalen. Het feest duurt 12 uur en er wordt gedanst ( basic steps..heel saai),gedronken en gegeten. Nadat het feest is afgelopen is de bruid verplicht in de keuken te staan..de hele nacht!!!...Na de bruiloft is al het geld op en worden er alleen nog maar tortillas gegeten en koffie gedronken..De vrouw is verplicht altijd beiden bereid te hebben voordat haar man thuis komt...IK BEN BLIJ DAT IK HIER NIET GEBOREN BEN!Hannah had trouwens ,zonder dat ik dit wist,deze trip naar San Antonio betaald..voor mijn verjaardag

Gisteravond zijn we met z´n allen gaan eten bij Rainbow Café. Nora, mijn huisgenoot had ´pastel´ ( taart) gekocht en 1 kaarsje om uit te blazen. Ik kreeg shots van Martin, de eigenaar van het restaurant en de live band speelde ´happy birthday´en ´feliz cumpleaños´. Het was heel gezellig en heel speciaal!! Toen ik aan het einde van de avond mijn eten wilde betalen had Isabelle dit al gedaan..als verjaardagscadeautje...zo lief!
Vandaag ben ik heel moe en ga ik op tijd slapen...Morgen hebben we een Zweeds feestje bij Josefine..
besos Anne
Ohhh, liefste, wat een verjaardag! Om nooit te vergeten! Geweldig toch! Wij zijn jou hier zeker ook niet vergeten!!! Heb de hele dag aan je gedacht en eigenljk ook al de dag daarvoor. Hihi. Het wordt nu toch wel ECHT tijd dat je onze mail bekijkt. We hadden zo'n mooie voorbereiding, maar nu loopt toch nog alles in de soep. Haha. We hebben wel echt een top dag gehad op jouw verjaardag! :)
Vele kusjes van je Amiga! XXXXXXXXXXXXX
Hey Ans
Ohh wat lief dat ze allemaal aandacht aan je verjaardag
Hebben besteedt, haha en zelfs een bruiloft gehad op je b - day!! Ben benieuwd hoe je er uitzag.
Dikke kussen
Thomas zegt dat hij toch iets verkeerd doet. Drie weken daar en nu al getrouwd! ;)
Hihi xxxx
Hey Anne!!
Ik heb net je coole verhaaltjes weer even gelezen, wat een leuke tijd heb je daar.
En wat leuk met je verjaardag a la Guatamaals! Ziet er gezellig uit op de fotos :).
Doei doei xxxx
@Nien: thx voor je smsjes heb ze gekregen!!!ja t was een speciale verjaardag..mijn tijd zit er bijna op hier, t was fanastisch maar kan nu niet meer wachten lekker thuis te zijn!xxxx